duminică, aprilie 18, 2010

Top 10 mancaruri scarboase din lume

Urasc duminica asa ca duminica tre sa stau pa net toata ziua si sa caut chestii interesante.Azi am gasit top 10 cele mai scarboase mancaruri din lume.Vrei sa vezi?Citeste mai jos.


10 Balut


Balut, este un ou de rata clocit care contine un interior fetusi de rata dezvoltati aproape in intregime. Acesta se mananca direct din coaja si sunt considerate delicatese in Filipine, Cambogia si Vietnam. Aceste preparate se vand pe strazi, noaptea de catre bucatari ambulanti si se crede despre ele ca sunt puternice afrodisiace si foarte bogate in proteine. Se servesc adesea cu bere, iar in timp ce mananci vei vedea pene, capul, aripile si scheletul fatului care abia se formeaza.

9. Penisul de bou


Este o adevarata delicatesa in tarile orientale, in timp ce in tarile Vestice se foloseste drept hrana pentru caini. De cele mai multe ori se consuma fiert sau prajit, dar la fel de bine se poate manca si crud. Unii spun ca au gustul foarte asemanator cu cel al calamarilor.

8. Sobolanii


Sunt o mancare obisnuita in Coreea de Sud, unde sunt vanati si mancati zilnic, pentru ca sunt o masa ieftina, iar gustul lor seamana cu cel de pui. Nu este doar mancarea saracilor, in China fiind serviti chiar si la restaurante.

7. Creierul de maimuta



Nu este numai o mancarea scarboasa, dar este si una foarte riscanta, deoarece consumand-o poti contacta diverse bloi de creier fatale. Creierul se mananca chiar crud in unele parti ale Chinei. Descrierea servirii creierului de maimuta este oripilanta. Se aduce maimuta vie, intr-un cos la masa, deasupra caruia se pune o placa de lemn cu o gaura in centru. Se scoate capul maimutei prin acea gaura, i se rade blana de pe cap, apoi cu ajutorul unei dalte si al unui ciocan se face o incize in varful capului, iar partea de sus a craniului este inlaturata. Cu o lingura se iau bucati de creier, care trebuie consumat inainte ca maimuta sa moara.

6. Paienjenii din Cambogia



Se cresc special pentru a fi consumati, fiind mancati prajiti. Au o textura crocanta, iar unii considera ca au un gust asemanatori cu al crabilor.

5. Sangele si fierea de sarpe

Sunt de asemenea considerate o delicatesa in Jakarta centrala, unde acestea se prepara in scopuri medicinale. Metoda de preparare este urmatoarea: se taie capul sarpelui si se stoarce sangele intr-un vas de sticla, se adauga fierea si apoi se serveste ca tratament impotriva problemelor respiratorii, problemelor de piele, dureri de burta sau indigestii. Curajul de a bea sangele care se scurge direct din corpul sarpelui este considerat o dovada de barbatie.(pai daca crestinii ar vedea asa ceva:))]

4. Caterpillar Fungus


Este o specie de ciuperci parazite care creste pe larvele insectelor. Ciuperca intra in corpul omizilor, omorandu-le si mumificandu-le, pentru ca in primavara sa poata iesi din pamant prin corpul acestora. In unele tari aceasta ciuperca parazita se consuma impreuna cu omida moarta. Ciuperca este adesea folosita ca medicament pentru combatarea starilor de oboseala sau chiar cancer, de catre chinezi si tibetani, de asemenea este si un bun afrodisiac. Se mai poate folosi si ca ingredient pentru supe.

3. Larvele de albina


Denumite hachinoko in China si Japonia, au devenit foarte populare in urma cu cativa ani, atunci cand satenii, in lipsa de peste sau orice fel de carne, au fost nevoieti sa gaseasca o alta sursa de proteine. Larvele sunt gatite adesea in sos de soia, avand un gust dulceag si o textura faramicioasa

2. Supa de liliac


Liliacul se fierbe in lapte si imediat ce a atins un grad de fragezime ridicat, este pudrat cu viermi uscati, ierburi si alte mirodenii si se serveste fierbinte. Pana si ghearele sunt comestibile…dupa parerea lor.


1.Caini


Medicina chinezeasca sustine inca de acum cateva mii de ani ca nu medicamentele artificiale, ci doar cele naturale pot vindeca bolile, folosind principiile vitale ale plantelor, animalelor si rocilor care ne inconjoara.

Una din aceste boli este diabetul, boala aparent incurabila, insa invinsa de multe ori de experimentatii practicanti ai medicinei chinezesti din Asia. Secretul? Carnea de caine!

Pe strazile din Hanoi (Vietnam) cainii la rotisor sunt o priveliste frecventa. Totusi, Vietnamul este tara cu cel mai mic procent de diabetici din lume, intrecand chiar si China sau Coreea de Sud, celelalte doua mari tari consumatoare de carne de caine. Potrivit samanilor vietnamezi, carnea de caine reduce hipertensiunea, elimina colesterolul rau din sange si previne sau chiar vindeca diabetul. Desi proprietatile binefacatoare ale carnii de caine sunt binecunoscute de oficialii romani din Ministerul Sanatatii, consumul acestui veritabil panaceu este interzis prin lege. Totusi, destul de multi romani apeleaza la acest remediu naturist foarte la indemana, sperand sa scape de cosmarul unei boli cronice devastatoare: diabetul.


BTW..chestiile astea se mananca mai mult in china si japonia tari scarboase:|

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu